Restaurant De Vier Jaargetijden

Restaurant De Vier Jaargetijden is een Restaurant gelegen aan IJsselkade 59 in Kampen.

Meer informatie over Restaurant De Vier Jaargetijden in Kampen

Restaurant de Vier heet gasten welkom op hun website. Ze serveren heerlijke lunches, koffie met gebak, borrels en borrelplanken. Gasten kunnen binnen in het authentieke restaurant of buiten op het terras aan de IJssel genieten van hun maaltijd. Het restaurant biedt ook mogelijkheden voor groepsfeesten en huwelijken, waarvoor meer informatie te vinden is onder het kopje "Arrangementen". Gasten kunnen reserveren via e-mail of telefonisch. Daarnaast biedt het restaurant ook oplaadpunten voor elektrische fietsen aan. Op het menu staan zowel vegetarische gerechten als shared dining opties. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag en het adres is IJsselkade 5, Kampen.

Wil je weten wat Restaurant De Vier Jaargetijden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Vier Jaargetijden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Vier Jaargetijden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Vier Jaargetijden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Restaurant De Vier Jaargetijden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Vier Jaargetijden

Bezoekers bekeken ook