Lunchcafe "Bij Ons"

Lunchcafe "Bij Ons" is een Restaurant gelegen aan Gildestraat 1 in Kampen.

Meer informatie over Lunchcafe "Bij Ons" in Kampen

Bij HanzeCatering en Lunchcafe "Bij Ons" kun je heerlijke belegde broodjes bestellen voor thuis of op kantoor. Je hebt keuze uit verschillende broodjes, zoals hamburgers en luxe broodjes met gerookte zalm of filet americain. Je kunt zelf kiezen welk beleg je wilt en het broodje wordt elke dag vers bereid. Daarnaast kun je ook lunchpakketten bestellen en zijn er diverse tussendoortjes, maaltijdsalades en dranken beschikbaar. Het lunchcafe heeft een ruim terras waar je lekker in de zon kunt zitten en ook voor de schaduw liefhebbers is er plaats. Je kunt je lunch laten bezorgen of zelf afhalen. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel fijn als je een zitplek wilt hebben.

Wil je weten wat Lunchcafe "Bij Ons" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchcafe "Bij Ons" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchcafe "Bij Ons"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchcafe "Bij Ons" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Lunchcafe "Bij Ons" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchcafe “Bij Ons”

Bezoekers bekeken ook