Fysio Flexibel

Fysio Flexibel is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Ambachtsstraat 3C in Kampen.

Meer informatie over Fysio Flexibel in Kampen

Bij Fysio Flexibel kunt u terecht voor verschillende gezondheidsdiensten, waaronder fysiotherapie, educatie en ondersteuning voor bedrijven bij het verminderen van fysiek verzuim. Ze hebben vestigingen in Kampen en Emmeloord en bieden ook begeleiding en advies tijdens en na de zwangerschap. Ze werken samen met verschillende verzekeringen, waaronder ONVZ, DSW, Stad Holland en Zilveren Kruis. Het team van Fysio Flexibel hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak en gelooft in samenwerking en het delen van kennis met andere professionals. U kunt meer informatie vinden op hun website en Facebook-pagina.

Wil je weten wat Fysio Flexibel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Flexibel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Flexibel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Flexibel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Fysio Flexibel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Flexibel

Bezoekers bekeken ook