Oefentherapiekampen (gevestigd in sportschool Argendos)

Oefentherapiekampen (gevestigd in sportschool Argendos) is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Boven Nieuwstraat 116 in Kampen.

Meer informatie over Oefentherapiekampen (gevestigd in sportschool Argendos) in Kampen

In het centrum van Kampen bevindt zich de praktijk voor Oefentherapie aan de Boven Nieuwstraat 116. De praktijk werkt nauw samen met Fytac en is sinds 2014 gevestigd in het pand van sportcentrum Argendos. Op de website is veel informatie te vinden over de praktijk en de mogelijkheden. Naast individuele oefentherapie in de praktijk of aan huis, bieden ze ook bedrijfsoefentherapie aan. De praktijk richt zich op het beantwoorden van uw zorgvraag en streeft naar een gezond houdings- en bewegingspatroon dat is aangepast aan uw mogelijkheden en dagelijkse bezigheden. Ze willen u bewust maken van de relatie tussen klachten en het gebruik van uw lichaam en streven naar een goede balans tussen spanning en ontspanning, spierkracht en spierlengte, stabiliteit en beweeglijkheid. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u contact opnemen met de praktijk.

Wil je weten wat Oefentherapiekampen (gevestigd in sportschool Argendos) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oefentherapiekampen (gevestigd in sportschool Argendos) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oefentherapiekampen (gevestigd in sportschool Argendos)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oefentherapiekampen (gevestigd in sportschool Argendos) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Oefentherapiekampen (gevestigd in sportschool Argendos) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oefentherapiekampen (gevestigd in sportschool Argendos)

Bezoekers bekeken ook