Goedzorg Fysiotherapie Kampen & Paramedische Hoofdpijnpoli

Goedzorg Fysiotherapie Kampen & Paramedische Hoofdpijnpoli is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan De Maten 6 in Kampen.

Meer informatie over Goedzorg Fysiotherapie Kampen & Paramedische Hoofdpijnpoli in Kampen

Hoofdpijn is een veelvoorkomende klacht waar veel mensen zelf mee proberen om te gaan zonder naar de huisarts te gaan. Dit kan echter leiden tot negatieve gevolgen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden om hoofdpijn gedeeltelijk of volledig op te lossen. Goedzorg Hoofdpijnpoli werkt samen met huisartsen uit IJsselmuiden en de hoofdpijnpoli van het Isala ziekenhuis. Hierdoor is er altijd overleg mogelijk met deze behandelaars. De Hoofdpijnpoli is ontstaan na goede ervaringen met behandelingen voor hoofdpijnklachten binnen de praktijk. Er zijn meerdere gespecialiseerde therapeuten die uw hoofdpijnklacht kunnen behandelen. De behandeling kan bestaan uit verschillende therapieën, zoals manuele therapie, dry needling, psycho-somatische fysiotherapie, houdingsinstructies en stabiliteitsoefeningen. Goedzorg Hoofdpijnpoli is gevestigd in IJsselmuiden en is bereikbaar via telefoonnummer 038-3311350.

Wil je weten wat Goedzorg Fysiotherapie Kampen & Paramedische Hoofdpijnpoli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goedzorg Fysiotherapie Kampen & Paramedische Hoofdpijnpoli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goedzorg Fysiotherapie Kampen & Paramedische Hoofdpijnpoli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goedzorg Fysiotherapie Kampen & Paramedische Hoofdpijnpoli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Goedzorg Fysiotherapie Kampen & Paramedische Hoofdpijnpoli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Goedzorg Fysiotherapie Kampen & Paramedische Hoofdpijnpoli

Bezoekers bekeken ook