Spier & Pees Expertise Centrum Hammer HealthCare

Spier & Pees Expertise Centrum Hammer HealthCare is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Ambachtsstraat 1G in Kampen.

Meer informatie over Spier & Pees Expertise Centrum Hammer HealthCare in Kampen

Hammer Healthcare is een spier- en peesexpertisecentrum in Kampen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals sportfysiotherapie, sportmassage, Shockwave-therapie en dry needling. Het centrum staat bekend om zijn persoonlijke benadering, waarbij de wensen en mogelijkheden van de cliënt centraal staan. Ze maken gebruik van moderne technieken, zoals echografie, om een diagnose te stellen en een behandelplan op maat te maken. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in fysiotherapie, echografie, shockwave therapie en EMTT. Het centrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. Ze bieden ook een second opinion aan.

Wil je weten wat Spier & Pees Expertise Centrum Hammer HealthCare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spier & Pees Expertise Centrum Hammer HealthCare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spier & Pees Expertise Centrum Hammer HealthCare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spier & Pees Expertise Centrum Hammer HealthCare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Spier & Pees Expertise Centrum Hammer HealthCare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spier & Pees Expertise Centrum Hammer HealthCare

Bezoekers bekeken ook