Venestraat Fysiotherapie

Venestraat Fysiotherapie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Venestraat 10 12 in Kampen.

Meer informatie over Venestraat Fysiotherapie in Kampen

U kunt direct bij ons terecht voor behandeling bij de fysiotherapeut, zonder verwijsbrief van de huisarts. Er zijn echter enkele uitzonderingen waarvoor u wel een verwijzing nodig heeft. Bij uw eerste afspraak worden uw persoons- en verzekeringsgegevens vastgelegd, dus neem alstublieft een geldig legitimatiebewijs mee. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en zijn ook actief in IJsselmuiden, in Sportcentrum Sonnenberch. Als u klachten heeft van benauwdheid, koorts of hoesten, overleg dan eerst voordat u naar de praktijk komt. Vergeet niet om twee handdoeken mee te nemen en in de wachtkamer uw handen te desinfecteren. We hopen u snel te zien en wilt u een afspraak maken?

Wil je weten wat Venestraat Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Venestraat Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Venestraat Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Venestraat Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Venestraat Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Venestraat Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook