Hair care by Lisa

Hair care by Lisa is een Kapper gelegen aan Betonstraat 27-4 in Kampen.

Meer informatie over Hair care by Lisa in Kampen

Lisa van Dun is een ervaren haarstylist die al bijna 10 jaar verslaafd is aan het mooi maken van haar. Ze heeft gewerkt in verschillende salons door het hele land en is nu gevestigd in Kampen. Haar specialiteit ligt bij het kleuren en knippen van verschillende haartypes, zoals krullend, stijl, lang en kort haar. Haar salon is 2/3 dagen per week geopend en ze maakt gebruik van natuurlijke producten om gezond haar te bevorderen. Lisa geeft persoonlijke aandacht aan haar klanten en belooft een genietmoment bij Hair care by Lisa. Als je benieuwd bent, nodigt ze je uit om snel plaats te nemen in haar stoel.

Wil je weten wat Hair care by Lisa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair care by Lisa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair care by Lisa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair care by Lisa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Hair care by Lisa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair care by Lisa

Bezoekers bekeken ook