Njoy Kampen

Njoy Kampen is een Restaurant gelegen aan Plantage 16 in Kampen.

Meer informatie over Njoy Kampen in Kampen

NJOY is een sfeervol lounge-restaurant in Kampen waar je kunt genieten van ontbijt, lunch, diner of borrelen. Ze hebben een bovenverdieping en een overdekt verwarmd terras waar je zowel in de winter als in de zomer kunt zitten. Op de menukaart staan diverse dranken en gerechten, zoals koffie, frisdranken, wijnen, speciaalbieren en cocktails. Daarnaast bieden ze ook proeverijen en acties aan. Op het terras kun je genieten van de gezellige sfeer van Kampen. Als cadeau kun je een cadeaubon van NJOY geven aan vrienden, familie of zakenrelaties. Het restaurant is gelegen aan Plantage 16 in Kampen.

Wil je weten wat Njoy Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Njoy Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Njoy Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Njoy Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Njoy Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Njoy Kampen

Bezoekers bekeken ook