Restaurant Casa Egitto

Restaurant Casa Egitto is een Restaurant gelegen aan Oudestraat 180 in Kampen.

Meer informatie over Restaurant Casa Egitto in Kampen

In het sfeervolle restaurant Casa Egitto in Kampen worden vlees- en visgerechten bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke rokerige smaak krijgen. Het restaurant, gelegen in de prachtige binnenstad, biedt een knusse en ongedwongen sfeer waar gastheren en gastvrouwen ervoor zorgen dat gasten niets tekort komen en uitstekende kennis hebben van wijnen en gerechten. De keukenbrigade werkt met passie en verse producten, en creëert gerechten die een lust zijn voor het oog en een sensatie voor de smaakpapillen. Het restaurant biedt ook een menu en de mogelijkheid om te reserveren via het reserveringsysteem of telefonisch. Daarnaast zijn er vacatures voor gastheren/gastvrouwen, assistent-koks en afwashulpen, waarbij passie voor de horeca en beschikbaarheid in de weekenden en mogelijk doordeweeks vereist zijn. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 17:00 tot 22:00 uur en er zijn parkeermogelijkheden in de buurt.

Wil je weten wat Restaurant Casa Egitto verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Casa Egitto of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Casa Egitto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Casa Egitto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Restaurant Casa Egitto reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Casa Egitto

Bezoekers bekeken ook