Stichting Nationale Synode

Stichting Nationale Synode is een Kerk gelegen aan Wilgenstraat 4 in Kampen.

Meer informatie over Stichting Nationale Synode in Kampen

De stuurgroep Nationale Synode begint met een reizende tentoonstelling over het protestantisme in Nederland. De eerste locatie die wordt bezocht is Kampen, waar de expositie te zien zal zijn in de Bovenkerk van 17 september tot 31 oktober. De tentoonstelling bevat elementen van de tentoonstelling die vorig jaar werd georganiseerd rondom de Nationale Synode in Dordrecht. Er zullen ook vier televisieprogramma's over de synode te zien zijn. De organisatoren willen het geloofsgesprek tussen verschillende kerken en geloofsgemeenschappen op lokaal en regionaal niveau stimuleren. De tentoonstelling opent op zaterdag 17 september in de Bovenkerk in Kampen en er zullen rondleidingen en een speurtocht voor scholen worden georganiseerd.

Wil je weten wat Stichting Nationale Synode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Nationale Synode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Nationale Synode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Nationale Synode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Stichting Nationale Synode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Nationale Synode

Bezoekers bekeken ook