Gereformeerde Kerk Kampen (Ichthus)

Gereformeerde Kerk Kampen (Ichthus) is een Kerk gelegen aan Vloeddijk 38 in Kampen.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Kampen (Ichthus) in Kampen

Welkom op de website van de Gereformeerde Kerk Kampen (Ichthus)! Op deze website vindt u allerlei informatie over onze kerkelijke gemeente. Op de pagina 'Over ons' kunt u meer lezen over onze grondslag en stellen wij ons graag aan u voor. Op de voormalige home-pagina stond actuele informatie over kerkelijke appèlzaken die hebben geleid tot een breuk met het kerkverband van de GKv (Gereformeerde Kerken vrijgemaakt) in oktober 2004. Deze informatie is nu te vinden onder 'Archief'. Als u een eredienst wilt bijwonen, bent u van harte welkom in gebouw "Quintus" aan de Vloeddijk 38 in Kampen. Na elke ochtenddienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Kampen (Ichthus) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Kampen (Ichthus) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Kampen (Ichthus)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Kampen (Ichthus) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Kampen (Ichthus) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Kampen (Ichthus)

Bezoekers bekeken ook