Bazuinkerk

Bazuinkerk is een Kerk gelegen aan Cello 1 in Kampen.

Meer informatie over Bazuinkerk in Kampen

De Bazuinkerk in Kampen organiseert op woensdag 1 november een dankdag met een lezing van Prof. Dr. vd Broeke. De kerk biedt ook een livestream van de dienst aan, die ongeveer 15 minuten voor aanvang beschikbaar zal zijn. Daarnaast nodigt de kerk mensen uit om de gemeente te leren kennen via hun website. De Bazuinkerk heeft goede contacten met het AZC Dronten en veel asielzoekers bezoeken hun diensten en vinden geloof. Voor vragen over diensten, het gebruik van de kerk, preken of lidmaatschap kan er contact worden opgenomen met de kerk. In de agenda staan ook andere kerkdiensten vermeld, zoals die van zondag 5 november, en er is de mogelijkheid om eerdere diensten terug te kijken.

Wil je weten wat Bazuinkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bazuinkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bazuinkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bazuinkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Bazuinkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bazuinkerk

Bezoekers bekeken ook