Vrije Evangelische Gemeente

Vrije Evangelische Gemeente is een Kerk gelegen aan Boven Nieuwstraat 114 in Kampen.

Meer informatie over Vrije Evangelische Gemeente in Kampen

De Vrije Evangelische Gemeente Kampen heet u van harte welkom op hun website. Naast het bijwonen van diensten in de kerk, is het ook mogelijk om de diensten live te volgen via een live stream op YouTube. Op de website vindt u alle informatie over de diensten. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de Givt-app een bijdrage te geven aan de collectes. Om gebruik te maken van deze app kunt u deze downloaden via de website of via de Apple Store of Google Play. Verder kunt u ook live meeluisteren naar de tekst van de dag.

Wil je weten wat Vrije Evangelische Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrije Evangelische Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrije Evangelische Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrije Evangelische Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Vrije Evangelische Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrije Evangelische Gemeente

Bezoekers bekeken ook