Vereniging van Vrijzinnige Hervormden te Kampen

Vereniging van Vrijzinnige Hervormden te Kampen is een Kerk gelegen aan Vloeddijk 62 in Kampen.

Meer informatie over Vereniging van Vrijzinnige Hervormden te Kampen in Kampen

Ik ben onlangs begonnen met het lezen van de Bijbel 'van kaft tot kaft' met behulp van 'De Bijbel in een jaar' van het Nederlands Bijbelgenootschap. Elke dag lees ik drie stukken uit de Bijbel, één uit het Oude Testament, één uit Psalmen of Spreuken en één uit het Nieuwe Testament. Ik ben echt onder de indruk van de teksten en verhalen die ik lees. Wist je bijvoorbeeld dat God de Filistijnen heeft gestraft met iets? Daarnaast zijn er ook verschillende vieringen, activiteiten en een jaarprogramma beschikbaar. Je kunt het seizoenprogramma 2023-2024 en de nieuwsbrief van september 2023 openen voor meer informatie.

Wil je weten wat Vereniging van Vrijzinnige Hervormden te Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vereniging van Vrijzinnige Hervormden te Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vereniging van Vrijzinnige Hervormden te Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vereniging van Vrijzinnige Hervormden te Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Vereniging van Vrijzinnige Hervormden te Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vereniging van Vrijzinnige Hervormden te Kampen

Bezoekers bekeken ook