Betonwerken Nederland BV

Betonwerken Nederland BV is een Bouwbedrijf gelegen aan Neringstraat 5 in Kampen.

Meer informatie over Betonwerken Nederland BV in Kampen

Bij BetonWerkenNederland kunt u terecht voor verschillende betonproducten en diensten. Zo kunt u bij hen printbeton krijgen, waarmee u een terras, tuinpaden of entreeopgang kunt creëren met de uitstraling van natuursteen maar met de voordelen van beton. Daarnaast bieden ze ook garagevloeren aan, die stofvrij, naadloos en duurzaam zijn. Als u toe bent aan iets nieuws en onderhoudsvriendelijks, kunt u ook uw oprit in beton laten leggen, zodat deze geen plaatselijke zakking meer vertoont. Daarnaast kunt u bij BetonWerkenNederland ook terecht voor het storten van kunstwerken, parkeergarages, waterzuiveringen, bedrijfsvloeren, het monoliet afwerken van betonvloeren met accu aangedreven vlindermachines, betonfunderingen, werkvloeren en cementgebonden gietvloeren. Het bedrijf is gevestigd aan de Neringstraat 5 in Kampen en is te bereiken op telefoonnummer 088-0609900.

Wil je weten wat Betonwerken Nederland BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Betonwerken Nederland BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Betonwerken Nederland BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Betonwerken Nederland BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Betonwerken Nederland BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Betonwerken Nederland BV

Bezoekers bekeken ook