Biermuseum Kampen

Biermuseum Kampen is een Museum gelegen aan Voorstraat 20 in Kampen.

Meer informatie over Biermuseum Kampen in Kampen

Het Biermuseum Kampen is gevestigd in een prachtig gerestaureerd pand uit 1440 in de Voorstraat, het oudste deel van Kampen. Het museum biedt een historische introductie met een leuke film en een proeverij van twee middeleeuwse bieren, de Kamper Trots en de Kamper Vreugd, voor €12,50 per persoon. Het museum is open op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Reserveringen kunnen gemaakt worden via de website voor de tijden 13.30, 14.30 of 15.30 uur. Ook is het mogelijk om vrijwilliger te worden als je geïnteresseerd bent in bier. Het Biermuseum Kampen biedt verschillende arrangementen aan om uw bezoek aan het museum en de stad Kampen bijzonder te maken. Neem contact op voor speciale wensen. Het museum is onderdeel van Museum Huys der Kunsten en is verbonden met Stadsbrouwerij Kampen.

Wil je weten wat Biermuseum Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biermuseum Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biermuseum Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biermuseum Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Biermuseum Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biermuseum Kampen

Bezoekers bekeken ook