Stichting Streekmuseum "Ons Erfgoed"

Stichting Streekmuseum "Ons Erfgoed" is een Museum gelegen aan Heultjesweg 31 in Kampen.

Meer informatie over Stichting Streekmuseum "Ons Erfgoed" in Kampen

Museumboerderij Erf 29 is gevestigd in een terpboerderij uit de 19e eeuw op Kampereiland. De geschiedenis van dit erf gaat echter terug naar het jaar 1444. Het museum is geopend van april tot en met oktober voor daggasten, maar het hele jaar open voor groepen. Op zondag, maandag en feestdagen is het museum gesloten. In Schelle-Oldeneel hebben de bewoners samen een verfilming gemaakt van een bruiloft tijdens de oorlog. De museumboerderij wordt gerund door vrijwilligers en is afhankelijk van giften. Het is ook mogelijk om in Erf 29 trouwfoto's te maken of het burgerlijk huwelijk te laten voltrekken. Daarnaast biedt het museum verschillende arrangementen aan voor bijvoorbeeld een nieuwjaarsborrel of verjaardag. De contactgegevens van het museum zijn info@erf29.nl en 038-3388122. Het museum is gevestigd aan de Heultjesweg 31, 8267 AH Kampereiland.

Wil je weten wat Stichting Streekmuseum "Ons Erfgoed" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Streekmuseum "Ons Erfgoed" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Streekmuseum "Ons Erfgoed"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Streekmuseum "Ons Erfgoed" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Stichting Streekmuseum "Ons Erfgoed" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Streekmuseum “Ons Erfgoed”

Bezoekers bekeken ook