Stedelijk Museum Kampen

Stedelijk Museum Kampen is een Museum gelegen aan Oudestraat 133 in Kampen.

Meer informatie over Stedelijk Museum Kampen in Kampen

Het Stedelijk Museum in Kampen heeft een route genaamd "Sporen" waarbij verschillende kunstvormen op bijzondere plekken in de stad samenkomen. Deze route is beschikbaar van 16 september tot 15 oktober in het weekend. Daarnaast vindt op zaterdag 14 oktober de cultuurnacht plaats, genaamd "Hanze in de nacht", waarbij bezoekers kunnen genieten van de culturele rijkdom van de Hanze in het kader van het Hanzejaar. Het museum is tijdens de cultuurnacht geopend van 19.15 tot 23.30 uur en kinderen hebben gratis toegang. Verder roept het museum op tot nieuwe vrijwilligers en is er een digitale artroom te bekijken bij de tentoonstelling Nouveau Deco uit 2021/2022.

Wil je weten wat Stedelijk Museum Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stedelijk Museum Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stedelijk Museum Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stedelijk Museum Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Stedelijk Museum Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stedelijk Museum Kampen

Bezoekers bekeken ook