Stedelijk Museum Kampen, lokatie Voormalige Synagoge

Stedelijk Museum Kampen, lokatie Voormalige Synagoge is een Museum gelegen aan IJsselkade 33 in Kampen.

Meer informatie over Stedelijk Museum Kampen, lokatie Voormalige Synagoge in Kampen

Het Stedelijk Museum Kampen is gevestigd aan de Oudestraat 133 in Kampen. Het museum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Let op, de Voormalige Synagoge is gesloten tot en met 4 oktober 2023 vanwege wisseling van tentoonstellingen. Tussen 16 september en 15 oktober is er een route genaamd "Sporen" waarbij verschillende kunstvormen samenkomen op bijzondere plekken in de stad. Op zaterdag 14 oktober 2023 vindt de cultuurnacht "Hanze in de nacht" plaats, waarbij het Stedelijk Museum Kampen geopend is van 19.15 tot 23.30 uur. Kinderen hebben gratis toegang. Het museum is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Verder is er een digitale artroom beschikbaar waar de tentoonstelling Nouveau Deco uit 2021/2022 te bekijken is.

Wil je weten wat Stedelijk Museum Kampen, lokatie Voormalige Synagoge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stedelijk Museum Kampen, lokatie Voormalige Synagoge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stedelijk Museum Kampen, lokatie Voormalige Synagoge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stedelijk Museum Kampen, lokatie Voormalige Synagoge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Stedelijk Museum Kampen, lokatie Voormalige Synagoge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stedelijk Museum Kampen, lokatie Voormalige Synagoge

Bezoekers bekeken ook