Chr. Geref. Kerk

Chr. Geref. Kerk is een Kerk gelegen aan Buiten Nieuwstraat 69 in Kampen.

Meer informatie over Chr. Geref. Kerk in Kampen

Onze kerkdiensten zijn zowel fysiek bij te wonen als online te volgen. Er is tijdens de ochtenddienst kinderoppas en kindernevendienst beschikbaar. Na afloop van de ochtenddienst is er gelegenheid om samen koffie, thee of fris te drinken. De zondagse diensten beginnen doorgaans om 9.30 en 17.00 uur en zijn ook live te volgen via ons YouTube-kanaal of www.kerkdienstgemist.nl. Daarnaast organiseert onze PLU-commissie een najaarsactie voor het goede doel, waarvan de opbrengst naar hulpverleningsprojecten in Oost-Europa en diverse andere doelen gaat.

Wil je weten wat Chr. Geref. Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chr. Geref. Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chr. Geref. Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chr. Geref. Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Chr. Geref. Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chr. Geref. Kerk

Bezoekers bekeken ook