Baptistengemeente Kampen

Baptistengemeente Kampen is een Kerk gelegen aan Triangel 1 in Kampen.

Meer informatie over Baptistengemeente Kampen in Kampen

De Baptistengemeente in Kampen biedt op zondag dubbele diensten aan, om 9:00 en 11:00, om ervoor te zorgen dat iedereen de dienst kan bijwonen. Als je nieuwsgierig bent geworden naar de gemeente, kun je op de pagina "kennismaken" meer informatie vinden over de gemeente, de uitgangspunten en de historie. Het gemeenteleven staat centraal en er zijn verschillende activiteiten, cursussen en werkgroepen om elkaar te ontmoeten en te groeien in geloof. Daarnaast biedt het leerhuis de mogelijkheid om samen met anderen de Bijbel te bestuderen en te leren van inspirerende sprekers. Als je wilt meebouwen aan de gemeente, zijn er verschillende manieren waarop je kunt bijdragen. Je kunt contact opnemen met de gemeente via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Baptistengemeente Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baptistengemeente Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baptistengemeente Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baptistengemeente Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Baptistengemeente Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baptistengemeente Kampen

Bezoekers bekeken ook