Eudokiakerk - Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Kampen-Noord

Eudokiakerk - Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Kampen-Noord is een Kerk gelegen aan Wederiklaan 54 in Kampen.

Meer informatie over Eudokiakerk - Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Kampen-Noord in Kampen

De NGK Eudokiakerk in Kampen is een gemeenschap van gelovige mensen die samen willen groeien in hun geloof. Ze geloven in het bestaan van God en willen graag bij Hem horen. De gemeente wil leven in verbondenheid met Jezus Christus en met elkaar. Ze willen ook van betekenis zijn voor de samenleving in Kampen. De Eudokiakerk zamelt voedsel in voor de Voedselbank en heeft ook een eetkamer. Daarnaast organiseren ze speciale evenementen, zoals een viering op Goede Vrijdag in de Bovenkerk. Voor de gemeente is het geloof in God en de redding door Jezus erg belangrijk. Ze bidden regelmatig voor de wederkomst van Jezus en weten zich afhankelijk van God. Iedereen is welkom om het geloof met hen te delen en bij te dragen aan de bouw van Gods huis. De kerkdiensten vinden plaats op een bepaalde locatie, maar voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het Kerkelijk Bureau.

Wil je weten wat Eudokiakerk - Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Kampen-Noord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eudokiakerk - Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Kampen-Noord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eudokiakerk - Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Kampen-Noord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eudokiakerk - Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Kampen-Noord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Eudokiakerk - Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Kampen-Noord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eudokiakerk – Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Kampen-Noord

Bezoekers bekeken ook