Nieuwe kerk

Nieuwe kerk is een Kerk gelegen aan Broederweg 34 in Kampen.

Meer informatie over Nieuwe kerk in Kampen

De Nederlands Gereformeerde Kerk in Kampen heeft ongeveer 1700 leden en houdt wekelijks diensten in de "Nieuwe Kerk" en de St. Annakapel. Deze diensten kunnen live en achteraf worden gevolgd via KerkdienstGemist en YouTube. De tijden van de diensten variëren gedurende het jaar, afhankelijk van de maanden. Er zijn ook verschillende activiteiten voor jong en oud, zoals tienerdiensten, een pinksterkamp en een kinderkerstfeest. Het jaarthema van 2022-2023 is "Jezus liefde ontvangen en doorgeven". De gemeente streeft ernaar een gemeenschap te zijn waarin mensen groeien in hun toewijding aan Jezus Christus en hun gaven gebruiken ten dienste van elkaar en de wereld.

Wil je weten wat Nieuwe kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuwe kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuwe kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuwe kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Nieuwe kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuwe kerk

Bezoekers bekeken ook