Fysio Frijstein

Fysio Frijstein is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Penningkruid 26-A in Kampen.

Meer informatie over Fysio Frijstein in Kampen

Fysio Frijstein is een fysiotherapiepraktijk die zich inzet om mensen klachtenvrij door het leven te laten gaan. Ze helpen bij (chronische) klachten en zorgen ervoor dat je op een goede manier met deze klachten om kunt gaan. De visie van Fysio Frijstein is dat een goede relatie tussen de cliënt en fysiotherapeut essentieel is voor een succesvolle behandeling. Op 1 maart opent Fysio Frijstein een nieuwe vestiging in het winkelcentrum Penningkruid in Kampen. Deze praktijk is fris en modern ingericht en biedt een rustige en privacyvolle omgeving voor behandelingen. Zowel bestaande klanten als nieuwe cliënten worden hier warm ontvangen. Je kunt contact opnemen voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 038 2309688 of via e-mail info@fysio-frijstein.nl.

Wil je weten wat Fysio Frijstein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Frijstein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Frijstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Frijstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Fysio Frijstein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Frijstein

Bezoekers bekeken ook