Praktijk Beter Kampen

Praktijk Beter Kampen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Zenegroen 29 in Kampen.

Meer informatie over Praktijk Beter Kampen in Kampen

Heeft u last van rugklachten of andere lichamelijke klachten die al langer aanwezig zijn? Bij Praktijk Beter zijn ze gespecialiseerd in het behandelen van deze klachten. Ze onderzoeken waar de klachten vandaan komen en stellen samen met u een behandelprogramma op. Ze bieden onder andere oefentherapie Cesar/Mensendieck, behandeling van slaapproblemen, kinder-oefentherapie en behandeling van psychosomatiek en langdurige pijn. De oefentherapeut zal uw klachten behandelen en advies geven. U leert bewegen met een juiste belasting van gewrichten en spieren en verbetert uw houding en manier van bewegen. Oefentherapie geeft u grip en controle op uw dagelijkse houding en bewegingen en leert u uw eigen pijnklachten te verminderen en te voorkomen. De therapeuten van Praktijk Beter, Hettie van der Veen en Marlous Grolleman, hebben veel ervaring en passie voor hun vak. Ze luisteren goed naar de hulpvraag van de cliënt en zorgen voor een goede samenwerking tijdens de therapie. Ze geven ook aandacht aan de relatie tussen geest en lichaam. Het doel is dat mensen weer grip krijgen op hun lichaam en blijer zijn met hun lijf. Praktijk Beter is gevestigd in Wezep en Kampen en biedt ook behandelingen voor kinderen. U kunt contact opnemen via telefoon of e-mail voor vragen en meer informatie.

Wil je weten wat Praktijk Beter Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk Beter Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk Beter Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Beter Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Praktijk Beter Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk Beter Kampen

Bezoekers bekeken ook