Basic-Fit Kampen De Maten 24/7

Basic-Fit Kampen De Maten 24/7 is een Sportschool gelegen aan De Maten 10 in Kampen.

Meer informatie over Basic-Fit Kampen De Maten 24/7 in Kampen

Basic-Fit is een sportschool in Kampen die verschillende lidmaatschappen aanbiedt. Met het lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de sportschool als thuis trainen met Virtuele Groepslessen. Daarnaast biedt Basic-Fit een app met meer dan 1000 workouts en ontvang je voor de eerste 4 weken een gratis sporttas. Er is ook een premium lidmaatschap beschikbaar waarmee je toegang krijgt tot alle clubs in Europa en extra voordelen zoals korting op Yanga Sports Water en een NXT Level voucher. Voor de eerste 4 weken van het premium lidmaatschap betaal je €29,99. Als je kiest voor het all-in lidmaatschap, krijg je een Smart Bike bij jou thuis en toegang tot de Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Basic-Fit biedt ook verschillende services aan, zoals Virtuele Workouts, Live Groepslessen, Fysiotherapie en Personal Training. Je kunt je lidmaatschap ook aanpassen met extra's om je workouts nog beter te maken.

Wil je weten wat Basic-Fit Kampen De Maten 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Kampen De Maten 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Kampen De Maten 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Kampen De Maten 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Basic-Fit Kampen De Maten 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Kampen De Maten 24/7

Bezoekers bekeken ook