CrossFit Kampen

CrossFit Kampen is een Sportschool gelegen aan Ambachtsstraat 23 in Kampen.

Meer informatie over CrossFit Kampen in Kampen

CrossFit Kampen is een sportschool waar je sterker kunt worden, je conditie kunt verbeteren en plezier kunt hebben in het bewegen. Ze bieden verschillende trainingen aan, zoals CrossFit, Hyrox, Personal training en PowerMama. De coaches zijn gecertificeerd en hebben ruim 7 jaar ervaring. Bij CrossFit Kampen kun je sporten op elk niveau en in een informele en gezellige omgeving. CrossFit is een vorm van training waarbij constant gevarieerde oefeningen worden gedaan met hoge intensiteit. De trainingen zijn nooit saai en je traint verschillende energiesystemen. CrossFit is voor iedereen, ongeacht je niveau of leeftijd. De trainingen kunnen worden aangepast aan jouw niveau. CrossFit Kampen is 7 dagen per week geopend en biedt verschillende lessen aan, zoals CrossFit, Hyrox, CrossFit Kids en krachttraining. Ze werken met een creditsysteem waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je lessen volgt. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, afhankelijk van de intensiteit die je wilt trainen. Als je geïnteresseerd bent in CrossFit Kampen, kun je contact met hen opnemen of hun website volgen voor meer informatie.

Wil je weten wat CrossFit Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar CrossFit Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Kampen

Bezoekers bekeken ook