SportCity

SportCity is een Sportschool gelegen aan Zambonistraat 4g in Kampen.

Meer informatie over SportCity in Kampen

SportCity biedt verschillende lidmaatschappen aan voor sporters. Het City One-lidmaatschap kost €24,99 per 4 weken en geeft toegang tot alle faciliteiten en groepslessen in één club. Het City Plus-lidmaatschap kost €27,99 per 4 weken en geeft ook toegang tot meerdere clubs en de mogelijkheid om 5 keer per maand iemand mee te nemen. Studenten kunnen in oktober nog profiteren van een lidmaatschap vanaf €19,99 per 4 weken. Daarnaast biedt SportCity honderden groepslessen aan, zoals dans, vechtsport, krachttraining en yoga. Ook is er de mogelijkheid voor bedrijfsfitness en ondersteunt SportCity de stichting MIND Us voor de mentale gezondheid van jongeren. Iedereen is welkom bij SportCity om te sporten en verschillende activiteiten uit te proberen.

Wil je weten wat SportCity verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportCity of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportCity? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportCity het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar SportCity reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportCity

Bezoekers bekeken ook