SFC Kampen

SFC Kampen is een Sportschool gelegen aan Handelsstraat 1 in Kampen.

Meer informatie over SFC Kampen in Kampen

Sport & Fitness Center Kampen is een sportcentrum waar iedereen terecht kan voor verschillende sportieve activiteiten. Of je nu wilt sporten, fitnessen, groepslessen wilt volgen, onder de zonnebank wilt liggen of advies/training nodig hebt op het gebied van weerbaarheid en conflicthantering, bij SFC Kampen is het allemaal mogelijk. Het centrum biedt een voordelige prijs en brengt sport, ontspanning en plezier onder één dak. De coaches van SFC staan altijd klaar om je te begroeten en professioneel te begeleiden. Het aanbod van activiteiten varieert van fitness en kickboksen tot balance & yoga en jumping. Je kunt ook gebruik maken van gratis faciliteiten zoals WIFI, lockers, douches en overstappen naar andere activiteiten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met SFC Kampen via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Wil je weten wat SFC Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SFC Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SFC Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SFC Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar SFC Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SFC Kampen

Bezoekers bekeken ook