Denge Sport Kampen

Denge Sport Kampen is een Sportschool gelegen aan De Maten 6 in Kampen.

Meer informatie over Denge Sport Kampen in Kampen

Bij Denge Sport kun je genieten van fitness met begeleiding van topkwaliteit in een moderne en ontspannen omgeving. Er zijn geen overbodige extra's, alles wat we doen, doen we goed. Daarnaast bieden we ook groepslessen aan, waarbij sporten in een groep je energie en zelfvertrouwen geeft. Je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven. Verder zijn er circuit trainingen en buikspierkwartieren waar je aan kunt deelnemen. Bij Denge Sport kun je altijd rekenen op persoonlijke aandacht en topkwaliteit fitness en groepslessen. Daarnaast zijn er ook faciliteiten zoals fitnessbegeleiding, TechnoGym-apparatuur en de mogelijkheid om je trainingsschema in te zien via MyWelness Cloud. De sportschool is gevestigd op Sportpark de Maten en is gemakkelijk bereikbaar met de fiets of auto, met voldoende parkeergelegenheid. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 15.00 uur.

Wil je weten wat Denge Sport Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Denge Sport Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Denge Sport Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Denge Sport Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Denge Sport Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Denge Sport Kampen

Bezoekers bekeken ook