Body Shape

Body Shape is een Sportschool gelegen aan Reigerweg 11A in Kampen.

Meer informatie over Body Shape in Kampen

Bewegen is gezond en leuk, en regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op gezondheid en welbevinden. Bij sportcentrum LEEF hebben ze een zeer ruim aanbod aan fitnessapparatuur. Daarnaast bieden ze ook ontspanning aan voor mensen die geen moment rust hebben en last hebben van stress. En als je wilt afvallen, garandeert LEEF dat je kunt afvallen. Ze hebben verschillende methodes waarbij dames tussen de 1 en 1.5 kg en heren tussen de 2 en 2.5 kg per week kunnen afvallen. Je kunt ook meer informatie vinden over LEEF op hun Facebook-pagina en ze hebben ook een vestiging in Kampen met openingstijden van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 21:30 uur, op vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.

Wil je weten wat Body Shape verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Body Shape of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Body Shape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body Shape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Body Shape reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Body Shape

Bezoekers bekeken ook