Leef Centrum voor sport en ontspanning

Leef Centrum voor sport en ontspanning is een Sportschool gelegen aan Reigerweg 11-A in Kampen.

Meer informatie over Leef Centrum voor sport en ontspanning in Kampen

Bewegen is gezond en leuk! Het is bewezen dat regelmatig bewegen een positieve invloed heeft op de gezondheid en het welzijn. Voor ontspanning ben je bij sportcentrum LEEF aan het juiste adres. Als je last hebt van stress en moeite hebt om in slaap te komen, kun je hier terecht. Daarnaast biedt LEEF ook verschillende methodes om af te vallen. Dames kunnen tussen de 1 en 1.5 kg per week afvallen en heren tussen de 2 en 2.5 kg per week. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van LEEF. Het sportcentrum is gevestigd in Kampen en heeft ruime openingstijden.

Wil je weten wat Leef Centrum voor sport en ontspanning verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leef Centrum voor sport en ontspanning of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leef Centrum voor sport en ontspanning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leef Centrum voor sport en ontspanning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Leef Centrum voor sport en ontspanning reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leef Centrum voor sport en ontspanning

Bezoekers bekeken ook